Meer over onze diensten

Corporate video producties van SHH Productions

Ons team is dagelijks in weer met het registeren en uitwerken van de diverse video productie opdrachten die mogen uitvoeren. Bekijk hier een greep uit de door SHH Productions uitgevoerde opdrachten zoals bedrijfsfilms, social media video content, trainingsvideo's, commercials en promo's. Meer voorbeelden kun je bekijken via ons YouTube kanaal of kunnen op verzoek worden toegezonden. 

Smart Mobility

Voor de provincie Noord-Holland ontwikkelde wij een promotiefilm waarin Smart Mobility centraal staat. Met deze internationale promo hoopt de provincie nog meer autofabrikanten en technologiebedrijven aan zich te bieden voor het uitvoeren van testen op het gebied van mobiliteit.

Pearl contactlenzendag

In opdracht van Daily Dialogues, specialist op het gebied van social media campagnes, maakten wij een sfeerverslag van de TABA contactlezenden dag bij Pearl in Amsterdam. 

Promo voor Cisco/INDG

Voor een beurs- en perspresentatie tijdens NRF ‘Big Show’ in New York, ontwikkelde SHH Productions in opdracht van INDG/Cisco  een pakkende videopresentatie voor een nieuwe technologische oplossing geheten 'The Interior Inspirer'; een moderne oplossing waarmee klanten met behulp van iPad en scherm een waarheidsgetrouwe indruk kunnen opdoen van bijvoorbeeld aan te schaffen meubilair. Het Britse Marks & Spencer (warenhuis) nam deze applicatie als eerste in gebruik. Opnames vonden plaats in London. 

 

 

Trainingsvideo's voor Hoffelijk Financieel

In opdracht van Hoffelijk Financieel, opleider in de financiële sector, registreert en monteert SHH Productions maandelijks trainingsvideo's. Opnames hiervoor vinden plaats in onze opnamestudio in een daartoe speciaal ontwikkeld decor. Deze trainingsvideo's worden op abonnementsbasis aangeboden aan leden van Hoffelijk Financieel en kunnen derhalve hier niet openbaar worden gemaakt. Op aanvraag kunnen wij een voorbeeld verstrekken.

 

Onze producties

 

Commercial Fashion Mastercard

In opdracht van Giftcard Solutions produceerden wij deze commercial voor de introductie van de Fashion Mastercard. Een nieuwe giftcard voor liefhebbers van mode items. Deze commercial is volledig opgebouwd uit kleurrijke animaties en wordt ondersteund door voice-over. Deze commercial is ingezet voor een landelijke televisiecampagne. 

 

 

Commercial Groente op Maat

In opdracht van Postuma AGF produceerde SHH Productions een commercial voor het Groente op Maat concept. Twee typetjes worden in deze commercial tegenover elkaar gezet om hiermee de voordelen van het concept te benadrukken. Voice-over is van Rik Hoogendoorn, bij het grote publiek bekend als Jan Heistee uit de RTL4 comedy serie Kees & Co en tegenwoordig veelvuldig te zien in reclames van GAMMA. 

Multicam registratie Grand Wedding Show

In opdracht van Honeymoonshop, Weddings Bruidsmode en ROKA registreerde SHH Productions de eerste Grand Wedding Show; een spetterende en dynamische show (gebaseerd op de Pandora Show) waarin de allerlaatste trends op het gebied van bruidsmode wordt getoond. Deze show werd gepresenteerd door Fred van Leer. Choreografie is van Marc Forno. Registratie is gedaan met 4 bemande camera's en een scanner crane.

 

 

Video testimonials voor Pro4all

In opdracht van ICT dienstverlener Pro4all ontwikkelt SHH Productions een serie video testimonials. In deze testimoniums geven gebruikers van Pro4all applicaties voor de bouwwereld tekst en uitleg over hoe dit in de praktijk wordt toegepast. Opnames hiervoor vinden door het hele land plaats. Deze testimonials worden door Pro4all getoond op haar website en worden meegezonden met elektronische nieuwsbrieven. 

 

 

"Corporate video versterkt binding met klant door gecontroleerde blik in de keuken"