Meer over onze diensten

Studio voor opnemen van corporate video en televisie

Studio voor video en televisie Rotterdam

SHH Productions opereert een studio voor het opnemen van videoproducties en televisieprogramma's in het centrum van Rotterdam. Onze studio is gevestigd in 'De Rotterdam' op de Kop van Zuid. Onze studio van 55 vierkante meter is uitermate geschikt voor het opnemen van onder meer trainingsvideo's, online seminars, business updates, productpresentaties, instructievideo's en kleinschalige televisieprogramma's. 

 

Studio 1 is standaard uitgerust met:

 

* Professionele belichting (LED spots en LED banken)

* TFT scherm voor presenteren van graphics

* HD broadcast-camera's (Sony PMW series)

* Sennheiser G3 draadloze microfoon / ontvanger

* Autocue systeem (tekstondersteuning voor presentator)

* zwarte of witte horizon

* Green Screen

* Airconditioning

 

U huurt onze opnamestudio inclusief gebruik van faciliteiten en bediening door gekwalificeerd SHH Productions personeel. Additionele apparatuur, specifiek decor, visagie en catering kunnen ook door ons worden verzorgd. Dit mag ook door opdrachtgever worden in gebracht. In deze studio nemen we onder meer alle online trainingsvideo's van Hoffelijk Financieel op en vinden hier regelmatig opnames plaats voor televisie, campagnes of business updates. Het kantoor van SHH Productions heeft een warme en uiterst professionele uitstraling waarin elke opdrachtgever (en diens gasten) zich snel comfortabel zullen voelen.

 

Grote opnamestudio (fotostudio)

SHH Productions is gevestigd op de 26ste etage van gebouw 'De Rotterdam'. Onze futuristische fotostudio van 120m2 met uitzicht op de Erasmusbrug, de Maas en de hoogbouw van het centrum van Rotterdam kan ook worden gebruikt als opnamestudio voor video of televisie. Deze studio heeft een zeer hoog afwerkingsniveau. Ideaal voor het opnemen van talkshows, interviews en andere producties waarbij het levende decor van Rotterdam een versterkend element voor de productie vormt. Geïnteresseerd in deze optie? Maak een afspraak en kom kijken naar de mogelijkheden.  

 

SHH Productions studio 1 foto 2

 

SHH Productions studio 1

 

Ondersteuning nodig? 

Naast het aanbieden van een opnamestudio en het leveren van technische faciliteiten ondersteunen wij desgewenst met onze redactie, productie, regie, montage/vormgeving en voice-over. Taken die wij dagelijks vervullen voor onze eigen (televisie)producties. Bekijk hier alle competenties die SHH Productions kan toevoegen aan de productie. 

 

Meer weten over hoe SHH Productions kan helpen met faciliteiten en concrete video- en televisie knowhow? Neem dan gerust contact met ons op.