Meer over onze diensten

Formats met een branche bevorderende boodschap

Onze televisieprogramma's

SHH Productions ontwikkelt, financiert, produceert en realiseert in eigen beheer branded-content televisieprogramma's. We maken programma's met een duidelijke missie, kernboodschap en business-doel. Ze worden zorgvuldig geproduceerd in overleg met sponsors (of opdrachtgever) en met stijl en kwaliteit gemaakt. Hierbij een kort overzicht van onze lopende producties. 

 

Van Slager tot Chef (RTL4)

Van Slager tot Chef is hét programma waarin het slagersvak van Nederland centraal staat. Passie, vakmanschap en ambacht voeren de boventoon. Jonge slagersleerlingen krijgen, onder begeleiding van een chef, in de slagerij een culinaire opdracht. Ze leren hoe zij klanten in hun eigen winkel nog beter van dienst kunnen zijn met goed advies en een mooie presentatie. Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) en Verstegen Spices & Sauces. Het programma wordt gepresenteerd door Corine Boon. In seizoen II wordt zij bijgestaan door tv-kok Mathijs Vrieze. 

 

Ik BBQ voor jou (RTL4)

Sinds zomer 2016 maken wij voor RTL4 'Ik BBQ voor jou' met Koert-Jan de Bruijn en grilmeester Ralph de Kok. Barbecuen is 'hot' maar het gaat bij de uitvoer nog vaak mis. Verkeerde materialen, verkeerde technieken, verkeerde bereidingswijzen. Concrete wetenswaardigheden, hints en tips over succesvol en gevarieerd barbecuen worden in dit programma verweven in een pakkende verhaallijn waarin iemand het initiatief neemt om een intieme barbecue te organiseren.  

 

RTL Weddingplanner (RTL4) 

Een van de eerste formats van onze hand is Weddingplanner; een serie afleveringen voor RTL4 waarin aanstaande bruidsparen op inspiratiereis worden meegenomen door professionele wedding planners. We nemen ze mee naar romantische trouwlocaties en bezoeken specialisten uit de branche. Het programma wordt gepresenteerd door Kevin Brouwer.

 

Bekijk meer online en TV formats

Technisch producent

Naast het exploiteren en realiseren van onze eigen formats verzorgen wij tevens de technische realisatie van programma's als Trips & Travel, Da's Goed Geregeld (beide voor RTL4) en zakelijke talkshow Business 010 voor RTL-Z. Dit doen wij in opdracht van producent Stay in Touch Media die de verantwoordelijkheid over financiering van het format en de inhoud draagt. Heb jij een idee voor een format (online of voor op televisie) maar ontbreekt het jou aan know-how om dit commercieel van de grond te krijgen en/of technisch te realiseren? Of ben jij (tijdelijk) op zoek naar specifieke competenties zoals camerawerk / cameraman, montage / edit, vormgeving of voice-over? Neem dan contact op met SHH Productions voor bespreken van de mogelijkheden. 

 

Branded Content en billboarding

SHH Productions produceert en realiseert Branded Content format voor uitzending op televisie of online. Branded Content is een vorm van adverteren waarbij een merk aanwezig is maar, in tegenstelling tot het uitzenden van commercials, het merk niet 'de zender' van de boodschap is. Dat is het programma! Op redactionele wijze komt de business van de adverteerder (sponsor) aan bod in ongedwongen, vermakelijke of informatie televisie. Wetenschappelijke studies hebben bewezen dat de acceptatie van deze vorm van adverteren groter is dan bij 'gewone' reclame. Het wordt als minder irritant ervaren, meer informatief én amusant. Hoe u dat voor uw merk kunt bewerkstelligen, bespreken wij graag. Lees ook de brochure van RTL Nederland over dit onderwerp en laat u inspireren door enkele succesverhalen. Billboarding is een advertentievorm waarbij een merk Top of Mind wordt geplaatst bij de kijker door naamsvermelding ("Dit wordt mede mogelijk gemaakt door...") voorafgaand en bij het sluiten van een productie. Een bewezen effectieve manier om naamsbekendheid mee op te bouwen en te werken aan 'spontane herinnering' van een merk bij het doen van aankopen. RTL deed hier onderzoek naar en de resultaten hiervan staan vastgelegd in dit rapport.