Meer over onze diensten

SHH Productions bouwt opnamestudio voor SALO BV

SHH Productions realiseert state-of-art opnamestudio voor SALO BV.

SALO BV maakt voor de retailmarkt loyaliteitsprogramma’s. Dat doen ze onder meer voor Albert Heijn, Plus Supermarkten, MCD en Gamma. U kent ze wel, aantrekkelijke spaarprogramma’s waarmee je als consument ongemerkt een voorkeur ontwikkelt voor een winkel of merk. Zeker wanneer de te sparen artikelen nuttig, vernieuwend of van hoge kwaliteit zijn. SALO BV is tevens importeur van LOCK & LOCK; een assortiment vershoud producten die makkelijk in gebruik zijn en 100% lucht- en waterdicht.

 

Op haar hoofdkantoor in Soest realiseert SHH Productions (Studio Hoge Heren) een state-of-art opnamestudio voor toekomstige videoproducties. Door middel van korte video’s kun je uitstekend communiceren hoe het product het beste gebruikt kan worden en worden maten van producten meteen een stuk duidelijker. SHH Productions, videoproducent, zal de realisatie van deze video’s voor haar rekening nemen waarmee opdrachtgever volledig ontzorgd wordt als het gaat om camerawerk, montage en vormgeving. Op die manier kan SALO zich blijven concentreren op het ontwikkelen van vernieuwende concepten voor de retail markt.

De bouw van de studio zal spoedig aanvangen. Zodra deze operationeel is, zullen hiervan uiteraard foto's posten op onze website. Houd de berichtgeving in de gaten.

Videoproducent Rotterdam

Ook op zoek naar een videoproducent die jou ontzorgt met techniek en creatieve inhoud? Eentje die van 'niet lullen maar poetsen' is? Neem contact op met SHH Productions en laten we de mogelijkheden eens bespreken met elkaar.