Meer over onze diensten

Vacature redactie en productie

SHH Productions zoekt per direct een redactie en productie medewerker (24-32 uur of ZZP).

 

Over SHH Productions

SHH Productions is onder meer bekend van succesvolle televisieformats als ‘Van Slager tot Chef’, ‘Weddingplanner’ en ‘Ik BBQ voor jou’ van RTL4. Daar komt dit jaar een derde format bij over droomberoepen van kinderen met de titel ‘Later als ik groot ben’. Ook werken wij aan diverse nieuwe formats voor online en tv. Daarnaast doen wij al jaren de technische realisatie van formats in opdracht van derden waaronder de nieuwe talkshow van RTL-Z Business 010.

 

Met onze corporate videoproducties richten wij ons onder meer op het maken van trainingsvideo’s (vanuit eigen studio), commercials en promotiefilms. Onze oorsprong ligt in de wereld van high-end fotografie (Studio Hoge Heren) en ondertussen zijn we dan ook dé fotostudio van Rotterdam met gevoel voor stijl en kwaliteit. Wij zijn een platte, no-nonsense organisatie met een typische Rotterdamse ‘can do’ mentaliteit. Kwaliteit heeft bij ons altijd een streepje voor. We opereren vanuit het prachtige gebouw ‘De Rotterdam’ op de Kop van Zuid. Een mooie werkomgeving met allure.

 

Functieomschrijving

Voor lopende en nieuwe producties (voor televisie en online) zijn wij per direct op zoek naar ondersteuning van ons productie- en redactieteam.

 

Taken die tot jouw werkpakket gaan behoren zijn (onder meer):

 

-Het plegen van research en afnemen van interviews ten behoeve van het schrijven van de inhoud van producties voor online en televisie.

 

-Het schrijven van scripts voor onze producties

 

-Het onderhouden van contact met opdrachtgevers, programma-sponsoren, crew, gasten en andere belanghebbenden bij onze producties

 

-Het incidenteel maken van een call-sheet of draaiboek

 

-Het incidenteel regelen van rekwisieten en gasten voor opnames

 

-Het optreden als assistent-producer bij onze grotere in-field producties

 

-Het schrijven en publiceren van content voor diverse websites en social media kanalen die worden beheerd door SHH Productions.

Zoeken wij jou?

Ben jij iemand die van aanpakken houdt? Ben jij een HBO-er die graag in teamverband werkt en een ‘leave that to me’ mentaliteit heeft? Heb jij concrete ervaring opgedaan in een vergelijkbaar werkveld als dat van ons? Ben jij woonachtig in (de directe omgeving van) Rotterdam en beheers jij de Nederlandse taal tot in de puntjes? Ben jij met onmiddellijke ingang minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Lijkt het je leuk om aan de wieg te staan van een nieuw format voor RTL4 waarin kinderen de boventoon voeren? Aarzel niet en stuur ons jouw CV. Wie weet is dit het begin van een mooie ontwikkeling én carrière bij ons. tv@studiohogeheren.nl

 

Wat bieden wij jou?

Jij zult in jouw werk begeleid worden door ervaren professionals. Je komt te werken in een professionele werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling. Jij ontvangt van ons een marktconforme vergoeding. Wij werken bij voorkeur op basis van een ZPP overeenkomst of een 0-uren contract.

 

Contactpersoon

Dhr. Marcel van Buren (eigenaar / producent)

tv@studiohogeheren.nl

 

Vragen over deze vacature kunnen alleen per e-mail worden gesteld. Wanneer er interesse is om in gesprek te gaan krijgen kandidaten hierover automatisch bericht.