Meer over onze diensten

Content creatie vol passie en overgave

Wie zijn wij?

SHH Productions is producent en technische realisator van landelijke branded content televisieprogramma's en corporate video (bedrijfsfilms). Met een professioneel en enthousiast team werken wij dagelijks aan het creëren van video content waarmee opdrachtgever 'beleving' kan communiceren naar haar doelgroep. Wij denken daarin cross-mediaal en werken dus aan producties voor kanalen als televisie, websites en YouTube.  

Krachtig kernteam

SHH Productions produceert en realiseert haar producties grotendeels met vaste krachten en op basis van eigen faciliteiten. Dat maakt ons onafhankelijk en in-control. Wij investeren flink in middelen en houden kennis en ervaring van onze medewerkers goed op peil. Afhankelijk van de omvang van een project werken we met gecertificeerde toeleveranciers en ervaren freelancers. Onze taken en verantwoordelijkheden verschillen per productie maar kunnen in de basis alles omvatten van productie, redactie, registratie, regie, montage tot aan vormgeving en naar zender brengen. 

Onze missie

Op het gebied van corporate video (o.a. bedrijfsfilms) positioneren wij ons graag als een one-stop-shop partij. Op basis van de binnen ons team aanwezige competenties en ervaring zijn wij in staat om het gehele traject van idee tot en met technische realisatie en montage voor onze rekening te nemen. SHH Productions heeft zich ten doel gesteld om op het gebied van televisieproducties branded content televisieprogramma’s te maken (zelf en in opdracht van) die relevant, vermakelijk en nuttig zijn voor zowel de kijker, sponsors als de zender waarvoor het wordt geproduceerd. Hierin zoeken we steeds naar een goed evenwicht in de diverse belangen. Kwaliteit en langdurige samenwerkingen met partijen (sponsors en opdrachtgevers) prevaleren bij ons boven kwantiteit of korte termijn visie.   

Ons management

SHH Productions wordt aangestuurd door Marcel van Buren. Marcel heeft ruim 20 jaar ervaring in het internationaal zaken doen en is gepokt en gemazeld in de ICT/Telecom wereld. Parallel aan studeren en hard werken vervult Marcel vanaf zijn tienerjaren diverse functies in binnen de radio- en televisiewereld; waaronder als presentator en voice-over.

Bij SHH Productions prevaleert kwaliteit boven kwantiteit